termékek

Kérjük válasszon az alábbi kategóriák közül:

További kategóriák:Nyomatékváltó folyadékok

Spirax S2 ATF AX

kiszerelés: 1/20/209

Nagy teljesítményű ATF, szervokormány- és hidraulikaolaj számos MAN és Voith jármű és ZF hajtás részére. Jó minőségű erőátviteli folyadék, amely személygépkocsik nagy teljesítményű automata sebességváltóiban, szervokormányaiban és hidraulikus erőátviteli rendszereiben való használatra alkalmas.

Spirax S4 ATF HDX

kiszerelés: 1/20/209

A Spirax S4 ATF HDX csúcsminőségű automata erőátviteli folyadék, amely rendelkezik a General Motors teljes körű elfogadásával arról, hogy teljesíti a cég GM DEXRON III specifikációját. A Shell szintetikus XHVI alapolajára épülő Spirax S4 ATF HDX olyan csúcsteljesítményű hajtóműolaj, amely még a lehető legnehezebb körülmények között üzemelő automata sebességváltók részére is lehetővé teszi a megnövelt olajcsere-periódust.

Spirax S6 ATF ZM

kiszerelés: 209

A Shell Spirax S6 ATF ZM nagyteljesítményű, kiváló minőségű automata sebességváltó olaj, amely a ZF céggel közösen, kifejezetten a ZF Ecomat sebességváltók legújabb generációjának kizárólagos kenőanyaga céljára lett kifejlesztve. A Spirax S6 ATF ZM olyan csúcsteljesítményű automata sebességváltó olaj, amely még a lehető legnehezebb körülmények között is lehetővé teszi a megnövelt olajcsere periódust.