termékek

Kérjük válasszon az alábbi kategóriák közül:

További kategóriák:Motorolajok

Rimula R3 Turbo 15W-40

kiszerelés: 20/209

Nagy teljesítményű dízelmotorok részére fejlesztett motorolaj, ami védelmet nyújt a kopás és a lerakódás kialakulása ellen valamint ellenáll a hő okozta besűrűsödésnek. A vezető berendezésgyártók, a különböző motorok széles körében való használatra hagyták jóvá olyan szektorokban, mint építőipar és bányászat vagy mezőgazdaság.

Rimula R3+ 30

kiszerelés: 20/209

A motorolajat abból a célból fejlesztették ki, hogy biztosítsa a különböző terepen használt, illetve a közúton futó, régebbi típusú dízelmotoros járművek motorjainak a teljesítményét. Az olajok alkalmazkodik a vezetési körülményekhez úgy, hogy mindig extra védelmet nyújt, tisztán tartja a dugattyúkat és a motor más részeit. A motor hosszú élettartama érdekében védelmet nyújt a kopás ellen, a lerakódások elleni védelme pedig fenntartja a motor teljesítményét.

Rimula R4 L 15W-40

kiszerelés: 5/20/55/209

Nagy teljesítményű dízelmotor motorolaj a Low-SAPS adalék technológiát használja, hogy védelmet nyújtson a kis károsanyag-kibocsátású motorokban fellépő legnehezebb üzemi feltételek között is. Jelentősen növeli a kopás és a lerakódások képződése, valamint a magas hőmérséklet károsító hatásai okozta meghibásodás elleni védelmet, előző generációs olajokkal összehasonlítva. A vezető gépgyártók széles köre jóváhagyta, így kevesebb olajfajta készletezése szükséges a vegyes járműparkkal rendelkező flottáknak.

Rimula R4 X 15W-40

kiszerelés: 5/20/209/1000

A Shell Rimula R4 X olyan, válogatott adalékokat tartalmaz, amelyek háromszoros védelmet biztosítanak azért, hogy a 3 kritikus területen védjék jobban a motort és növeljék az olaj tartósságát. Fékezik a savasodást és a korróziót, csökkentik a motor kopását és visszaszorítják a lerakódások képződését. Elősegíti a karbantartási költségek csökkentését és növeli a jármű megbízhatóságát. Megfelel a legtöbb olyan nagy igénybevételnek kitett nagy teljesítményű turbófeltöltős és szívó dízelmotorhoz, amely terepi és országúti járműben üzemel, rendelkezik a motorgyártók széles körének jóváhagyásával.

Rimula R5 E 10W-40

kiszerelés: 5/20/55/209

Szintetikus technológiájú motorolaj, nagy teljesítményű dízelmotorok részére, ami védelmet biztosít a nyomások és hőmérsékletek teljes tartományában. A szintetikus technológia következő tulajdonságokat nyújtja: energiatakarékos, kiváló hatással bír a korom képződése ellen, megőrzi viszkozitását, kiemelkedő a kopásgátló tulajdonsága és kivételesen sokoldalú.

Rimula R5 LE 10W-30

kiszerelés: 20/209

Szintetikus technológiájú motorolaj, nagy teljesítményű dízelmotorok részére, ami az energiatakarékos tulajdonsága mellett a Low-SAPS adalék technológiát használja. Ez a szintetikus bázisolaj használatával növelt nagy teljesítményű védelem biztosítja az üzemanyag-takarékos működést, a motor élettartamával kapcsolatos bárminemű kompromisszum nélkül.

Rimula R5 LE 10W-40

kiszerelés: 20/209

Szintetikus technológiájú motorolaj, nagy teljesítményű dízelmotorok részére, ami az energiatakarékos tulajdonsága mellett a Low-SAPS adalék technológiát használja. Ez a szintetikus bázisolaj használatával növelt nagy teljesítményű védelem biztosítja az üzemanyag-takarékos működést, a motor élettartamával kapcsolatos bárminemű kompromisszum nélkül.

Rimula R5 LM 10W-40

kiszerelés: 209

Szintetikus technológiájú motorolaj, nagy teljesítményű dízelmotorok részérem amelyet a Shell Low-SAPS adalékcsomagja jellemzi. Védelmet adó képessége tovább erősödik a szintetikus technológia használatával, amely megnöveli az olaj teljesítményét, hogy rugalmasan reagáló védelmet biztosítson. Ez kevesebb karbantartást és hosszú olajcsere-periódust eredménye.

Rimula R5 M 10W-40

kiszerelés: 209

Szintetikus technológiájú (félszintetikus) motorolaj dízelüzemű, nagy teljesítményű motorokhoz.

Rimula R6 LM 10W-40

kiszerelés: 5/20/209

Teljesen szintetikus motorolaj, nagyteljesítményű dízelmotorok részére, amit a Shell Low-SAPS adalékcsomagja és egyedülálló kopásgátló rendszere jellemzi. A védelmet adó képessége a szintetikus technológiával tovább növekszik, amelynek hosszú olajcsere-periódusra való képessége karbantartási megtakarítást eredményez, rendkívüli módon tartja tisztán a motort, és véd a kopás ellen. A legújabb Euro 6-tól a régebbi előírásokat teljesítő motorokig terjedően teljesíti a Mercedes-Benz, MAN, DAF és más gyártók hosszú olajcsere-periódusra vonatkozó követelményeit.

1 2