termékek

Kérjük válasszon az alábbi kategóriák közül:

További kategóriák:Hajtómű- és hidraulikaolajok

Spirax S4 CX 10W

kiszerelés: 209

Nagy teljesítményű sebességváltó- és hidraulikaolaj terepjáró járművek részére. Az olajat abból a célból fejlesztették ki, hogy biztosítsák a berendezések teljes élettartama alatt azok hibátlan üzemét és maximális rendelkezésre állását. Megfelel a modern, nagy teljesítményű, terepen üzemelő járművek erőátviteli rendszerei, nedves fékei és hidraulikus rendszerei szigorú követelményeinek.

Spirax S4 CX 30

kiszerelés: 209

Nagy teljesítményű sebességváltó olaj terepjáró járművek részére és hidraulikaolaj számos felhasználásra. Az olajat abból a célból fejlesztették ki, hogy biztosítsák a berendezések teljes élettartama alatt azok hibátlan üzemét és maximális rendelkezésre állását. Megfelel a modern, nagy teljesítményű, terepen üzemelő járművek erőátviteli rendszerei, elosztó hajtóművei, nedves fékei és hidraulikus rendszerei szigorú követelményeinek.

Spirax S4 TXM

kiszerelés: 209

Kiváló minőségű, SAE 10W-30-as, univerzális traktor erőátviteli és hidraulikaolaj. Az "Univerzális traktor-erőátviteli olaj" (UTTO) a mezőgazdasági traktorok erőátvitelében, hidraulikus rendszereiben, nedves fékjeiben és más, a mezőgazdasági traktorokon és a terepen használt berendezéseken felszerelt segédrendszerekben való használatra lettek kifejlesztve. A Spirax S4 TXM-et vezető a mezőgazdasági gépgyártók elismerik, a termék megfelel a legtöbb modern berendezésben való használatra.

Spirax S6 TXME

kiszerelés: 20

Szintetikus technológiájú, SAE 10W-30-as univerzális traktorolaj. A legmodernebb technológiájú Univerzális traktor-erőátviteli olaj (UTTO), amely csúcsminőségű kenést biztosít az erőátvitelnek, hidraulikus rendszereknek, nedves fékeknek és más, a mezőgazdasági traktorokon és a terepen használt berendezéseken felszerelt segédrendszereknek. A Shell XHVI szintetikus alapolajának és a legújabb adaléktechnológiának a kombinációja, amely főként a tartósan magas üzemi hőmérsékletű, nagy teljesítményű felhasználásokhoz alkalmas.