Kérem tekintse meg szolgáltatásainkat, amennyiben bármi kérdése van
kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Kiszállítás

A megrendelt kenőanyagot egyedi megállapodástól, a megrendelt áru mennyiségétől függően szállítjuk telephelyére. A részletekért forduljon bizalommal munkatársainkhoz az elérhetőség menün belül megadott címeken, telefonszámokon vagy akár írásban is.


Fluid managament

A mai éles piaci verseny körülményei között mind több vállalat, vállalkozás ismeri fel, hogy az üzleti siker eléréséhez elsősorban a fő tevékenységére kell koncentrálnia, s a zavartalan működéshez nélkülözhetetlen kiegészítő feladatokat szakértő partnerre kell bíznia.

A folyamatos és zökkenőmentes üzemeléshez elengedhetetlen, hogy az optimális ipari kenőanyagok, a gyártási folyamatban és a végső termék minőségére jelentős hűtő-kenő folyadékok (HKF) kiválasztása, kezelése és optimalizálása szakszerűen történjen. Bízza ezt a szakemberünkre, aki ezeket a fontos, mindennapi feladatokat szakszerűen elvégzi, teljes körű szolgáltatással leveszi a válláról a gondokat azért, hogy Ön az értékes idejét más fontos kérdésekre összpontosíthassa. Az általunk nyújtott szolgáltatás magában foglalja a szükséges hűtő-kenő folyadékok kiválasztását, baktericid-fungicid adalékok, rendszertisztító vegyszerek és egyéb adalékok beszerzését, alkalmazását, a hűtő-kenő folyadékellátó rendszerek kezelését, a szükséges mérések elvégzését, szaktanácsadást és az üzemben dolgozók képzését.

Miért előnyös önnek ezt a szolgáltatást igénybe venni?
 • Időt takarít meg és figyelmét másra összpontosíthatja,
 • biztos lehet abban, hogy a gyártás folyamatosan, a karbantartás „gördülékenyen” megy,
 • a kritikus, de nem az alaptevékenységhez tartozó feladatokat szakemberre bízza és ezzel a felelősséget áthárítja,
 • az Ön termelési körülményeinek megfelelő hűtő-kenő folyadékokat alkalmazza,
 • biztos lehet abban, hogy a HKF rendszere állandó és rendszeres felügyelet alatt áll,
 • gyors és szakszerű műszaki segítséget kap.
Betekintés a fluidok szervizelésébe:
 • Munkatársunk rendszeresen feltölti a rendszereket a specifikációnak megfelelő emulzióval, beállítja az előírt koncentrációkat,
 • rendszeres látogatása során elvégzi a szükséges biocidos vagy egyéb adalékos kezeléseket,
 • emulziócsere esetén elvégzi a tartályok tisztítását, új emulzió bekeverését és az azzal való feltöltést,
 • az emulziós rendszerekből rendszeresen mintát vesz és eltérés esetén beavatkozik a rendszerbe és korrigálja azt,
 • felderíti és megszűnteti a termelés által jelzett rendellenességek okát.

LubeAdvisor

 • Üzemi felülvizsgálatok (Plant Audit). A vevő helyszínén végzett, kenőanyaggal kapcsolatos tevékenységek helyszíni áttekintése, amely fényt derít a problémákra és azokra a területekre, amelyeken javulást, a vevő számára megtakarítást lehet elérni.
 • Kenéstechnikai felmérések (LubeSuvary). Ennek eredményeként a felmérésről a vevő általában olyan ajánlást kap, amely saját részére segítséget nyújt a berendezéseihez, vagy járműveihez szükséges kenőanyagok vásárlásához és használatához.
 • Termékajánlások. Olyan, egyszerű műszaki tanácsadás, tevékenység, amelyet az irodai műszaki tanácsadó, vagy a helyszínen lévő személyzetünk biztosít a vevő részére. Ez a szolgáltatás segít a vevőinket a náluk található kenőanyag-alkalmazáshoz illeszkedő Shell termék kiválasztásában.
 • Kenőanyag raktározási és kezelési tanács.

LubeAnalyst

A LubeAnalyst az olajállapot-felügyeleti szolgáltatásunk, amely a vevőink számára lehetőséget ad arra, hogy a berendezéséből, vagy a járművéből vett olajmintákat bevizsgáltassa. A vevő számára ez fontos információ a berendezésről, illetve a kenőanyag állapotáról, mivel felhívja a figyelmet néhány problémára, és azok lehetséges okaira.


LubeCoach

A LubeCoach márkanév használatos a vevők részére nyújtott, kenőanyagokkal kapcsolatos helyszíni műszaki tréning és műszaki támogatás leírására.


LubeExpert

A LubeExpert márkanév használatos a specialistáink által nyújtott műszaki támogatásra, a kritikus alkalmazásokhoz való javallattételre és a felügyeletet végző szolgáltatások leírására, amelyeket alkalmazástechnikai specialistáink biztosítanak.


LubeMatch

A LubeMatch olyan webes alapú kenőanyag-ajánló eszközünk, amely a műszaki információs szolgálat kiegészítésére szolgál. A célja olyan szolgáltatás biztosítása, amellyel a vevők saját maguk tudják megkeresni azon termékeinket, amelyek megfelelnek a specifikációiknak, és a felhasználási területeiknek.


LubeReclaim

Harmadik fél által biztosított szolgáltatások, amelyek tartalmazzák például a fáradt olaj begyűjtő szolgáltatást és az üres kenőanyag flakonok, hordók begyűjtését.

A Lorie Kft. nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. A cégünktől vásárolt kenőanyag mennyiség erejéig a fáradt olaj elszállíttatását díjmentesen biztosítja. Ezen igényét, a nyomtatványok menüpontban található megrendelő kitöltésével és visszaküldésével jelezheti felénk. Amennyiben további kérdése van, kérjük, forduljon munkatársunkhoz a megadott elérhetőségeket használva.

Kapcsolatfevétel