termékek

Kérjük válasszon az alábbi kategóriák közül:

További kategóriák:Hajtóműolajok

Spirax S2 A 80W-90

kiszerelés: 1/20/209

Jó minőségű, GL-5 teljesítményszintű tengelyolaj, ami a nehéz üzemi körülményeknek kitett jármű-hajtástengelyek széles körében való használat céljára lett kifejlesztve.

Spirax S2 A 85W-140

kiszerelés: 20/209

Jó minőségű, GL-5 teljesítményszintű tengelyolaj, ami a nehéz üzemi körülményeknek kitett jármű-hajtástengelyek széles körében való használat céljára lett kifejlesztve.

Spirax S2 ALS 90

kiszerelés: 20/209

Jó minőségű, GL-5 teljesítményszintű tengelyolaj, önzáró differenciálművek részére. Az önzáró differenciálműves gépjármű-hajtástengelyek széles körében való használat céljára lett kifejlesztve.

Spirax S2 G 80W-90

kiszerelés: 20/209

Jó minőségű API GL-4 olaj kézi kapcsolású sebességváltók és hajtóművek részére. Olyan gépjármű-sebességváltó olaj, amely enyhe nagynyomásálló (EP) tulajdonságot biztosító többcélú adalékokat tartalmaz.

Spirax S3 AD 80W-90

kiszerelés: 209

Nagy teljesítményű, GL-5-ös tengelyolaj Mercedes Benz járművekhez. Olyan nagynyomásálló (EP) kenőanyag, amely jó oxidációs stabilitást és kedvező kopás- és rozsdásodásgátló tulajdonságokat biztosító többcélú adalékokat tartalmaz. Alkalmas olyan, kis sebességű, extrém nagy igénybevételű hajtóművekben való használatra, mint a közepes és kis sebességű egyenes vagy ferde fogazású homlokkerekes hajtóművek, csavarfogazású vagy hipoid fogazású kúpkerekes tengelyhajtások, valamint megfelel a megnövelt olajcsere periódusokhoz is.

Spirax S3 AM 80W-90

kiszerelés: 20/209

Nagy teljesítményű, API GL-4/5-ös többcélú hajtóműolaj MAN, ZF, MACK és Scania egységekhez.Igazi többcélú olaj a gépjármű erőátviteli rendszerek részére, kifejezetten a modern, nagy igénybevételű tengelyek és hajtóművek számára lett kifejlesztve és ez az egyetlen olaj a rendszer minden elemének kenésére megfelelő. A speciálisan optimalizált alapolajok és az új adaléktechnológia javítja a hajtáslánc kenését és lehetővé teszi az olajcsere periódusok megnövelését. Például a MAN, ZF, MACK és a Scania esetében.

Spirax S3 AS 80W-140

kiszerelés: 20/209

Nagy teljesítményű, GL-5-ös tengelyolaj Scania egységekhez, ami a nehéz üzemi körülményeknek kitett jármű-hajtástengelyek széles körében való használat céljára lett kifejlesztve. A nagyteljesítményű adalékrendszerek és a kiválogatott alapolajok használata néhány alkalmazási területen lehetővé teszi az olajcsere periódus megnövelését. Emellett használható nagy teljesítményű nem szinkronizált sebességváltókban és bizonyos olyan, nagy teljesítményű szinkronizált sebességváltókban, ahol előírás az API GL 5 vagy az MT-1 specifikációknak megfelelő olaj használata.

Spirax S3 AX 80W-90

kiszerelés: 20/209

Nagy teljesítményű API GL-5-ös hajtómű- és tengelyolaj olyan, országúti és terepen működő járművek közepes és nagy terhelésű hajtáslánc egységeihez, amelyek SAE 80W-90 viszkozitású olajat igényelnek. 

Spirax S3 G 80W

kiszerelés: 20/209

Nagy teljesítményű sebességváltó és hajtóműolaj Mercedes és egyéb járművekhez. Hosszú élettartamú sebességváltó-olaj, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy a fogaskerekes hajtóművek jövőbeli követelményeinek megfelelve biztosítsa a megnövelt teljesítményszinten alapuló új előnyöket. A speciálisan optimalizált alapolajok és az új adaléktechnológia javítja az erőátviteli rendszer kenését és lehetővé teszi az olajcsere periódusok megnövelését. Nagy teljesítményű kézi kapcsolású sebességváltó olaj Mercedes és más gépgyártók részére.

Spirax S6 AXME 75W-90

kiszerelés: 1/20/209

Csúcsteljesítményű, szintetikus, üzemanyag-takarékos GL-5-ös tengelyolaj sok prémium alkalmazáshoz. Egyedülállóan üzemanyag-takarékos, hosszú élettartamú olaj sebességváltókhoz és tengelyhajtásokhoz, amely azért lett kifejlesztve, hogy a legújabb nagyteljesítményű tengelyhajtásokban és kézi kapcsolású sebességváltókban a legmodernebb védelmet nyújtsa. A speciális, szintetikus alapolajokat és a Shell egyedülálló adalékolási technológiáját alkalmazó termék a hajtásláncnak jobb kenést biztosít, csökkenti az üzemi hőmérsékletet és segít a berendezés élettartamának megnövelésében. Alkalmas az olajcsere periódus kiterjesztésére is és rendelkezik több gyártó megnövelt olajcsere periódusra vonatkozó jóváhagyásával.

1 2