termékek

Kérjük válasszon az alábbi kategóriák közül:

További kategóriák:Motorolajok

Rimula R4 X 15W-40

kiszerelés: 5/20/209/1000

A Shell Rimula R4 X olyan, válogatott adalékokat tartalmaz, amelyek háromszoros védelmet biztosítanak azért, hogy a 3 kritikus területen védjék jobban a motort és növeljék az olaj tartósságát. Fékezik a savasodást és a korróziót, csökkentik a motor kopását és visszaszorítják a lerakódások képződését. Elősegíti a karbantartási költségek csökkentését és növeli a jármű megbízhatóságát. Megfelel a legtöbb olyan nagy igénybevételnek kitett nagy teljesítményű turbófeltöltős és szívó dízelmotorhoz, amely terepi és országúti járműben üzemel, rendelkezik a motorgyártók széles körének jóváhagyásával.

Rimula R6 ME 5W-30

kiszerelés: 5/20/209

A Shell Rimula R6 ME Energised Protection (Energikus Védelem) olajokra az jellemző, hogy korszerű, többfeladatú adaléktechnológiai rendszert használnak, azért, hogy olyan rugalmasan reagáló védelmet biztosítsanak, amely folyamatosan alkalmazkodik az Ön vezetési viszonyaihoz. Az alkalmazott kis viszkozitású szintetikus alapolajnak köszönhetően a termék aktívabb védelmet képes nyújtani és nagyobb üzemanyagtakarékosságot eredményez, a motor élettartamával kapcsolatos bárminemű kompromisszum nélkül. Ezen túlmenően a Shell Rimula R6 ME csökkenti a karbantartási költségeket, megnövelt olajcsere-periódust biztosít, ugyanakkor kiválóan véd a korom okozta kopás, valamint a dugattyúkon és a forgattyúházban képződő lerakódások ellen.

Rimula R4 L 15W-40

kiszerelés: 5/20/55/209

A kizárólagos, alacsony hamutartalmú receptje segíti az alacsony káros anyag-kibocsátású legújabb motorokban rendszeresített katalizátorok és a részecskeszűrők védelmét.

Rimula R5 E 10W-40

kiszerelés: 5/20/55/209

Szintetikus technológiájú (félszintetikus) motorolaj nagy teljesítményű dízelmotorok részére

Rimula R6 LM 10W-40

kiszerelés: 5/20/209

Szintetikus motorolaj nagy teljesítményű dízelmotorok részére.

Rimula R6 LME 5W-30

kiszerelés: 5/20/209

Szintetikus motorolaj nagy teljesítményű dízelmotorok részére.

Rimula R6 M 10W-40

kiszerelés: 20/209

Szintetikus motorolaj nagy teljesítményű dízelmotorok részére.

Rimula R6 MS 10W-40

kiszerelés: 20/209

A Shell Rimula R6 MS olajra jellemző, hogy teljesen szintetikus alapolaj, korszerű, többfeladatú adaléktechnológia rendszerét alkalmazza azért, hogy olyan rugalmasan reagáló védelmet biztosítson, amely folyamatosan alkalmazkodik a vezetési körülményekhez. A védelem további tökéletesítéséről azok a receptúrabeli szinergiák gondoskodnak, amelyek megnövelik az olaj aktivítását. Ennek eredménye a karbantartási költségeket megtakarító hosszú olajcsere-periódus, továbbá a korom által előálló kopás, a dugattyún és a motoron való lerakódások képződése elleni kiváló védelem, valamint a gazdaságos üzemanyagfelhasználási képesség. A Shell Rimula R6 MS megfelel a legtöbb dízel részecskeszűrő (DPF) nélküli Euro 4 és Euro 5 motoroknak, csak úgy mint a Scania Euro 6-os motorjának.

Rimula R5 LE 10W-30

kiszerelés: 20/209

A Shell Rimula R5 LE Aktív Védelem olajokban a legújabb "Low-SAPS" adalékcsomagot használják, azért, hogy ne „csak” üzemanyag-takarékosak legyenek, hanem jobban feleljenek meg a kipufogógáz károsanyag-kibocsátást csökkentı modern rendszerek követelményeinek is. Ez a tovább növelt nagyteljesítményő védelem még több energiát ad az olaj tulajdonságainak, azaz megnöveli az adalékok aktivitását, amely az üzemanyag-takarékos alacsony viszkozitást eredményezi, a motor élettartamával kapcsolatos bárminemő kompromisszum nélkül. A nagyfokú védelmet tovább növeli a szintetikus technológiájú alapolajok használata, amely az üzemanyag-takarékosság biztosítása érdekében fokozza az adalékok aktivitását, anélkül, hogy ez az élettartam rovására menne.

Rimula R3 Turbo 15W-40

kiszerelés: 20/209

Nagy teljesítményű dízelmotorok részére fejlesztett motorolaj, ami védelmet nyújt a kopás és a lerakódás kialakulása ellen valamint ellenáll a hő okozta besűrűsödésnek. A vezető berendezésgyártók, a különböző motorok széles körében való használatra hagyták jóvá olyan szektorokban, mint építőipar és bányászat vagy mezőgazdaság.

1 2