termékek

Kérjük válasszon az alábbi kategóriák közül:

További kategóriák:Motorolajok

Helix HX3 15W-40

kiszerelés: 1

A Helix HX3 garantált minőségű kenőanyag, amely alapjául nagy viszkozitási indexű ásványolajok és adalékok elegye szolgál. Receptúrája olyan, hogy a termék egész évben megfelel a személygépkocsik benzin- és dízelmotorjai követelményeinek. Többfokozatú motorolaj – megbízható védelem régebbi motorokhoz. Támogatja a káros olajiszap- és a gyantás lerakódások elleni védelmet.

Helix HX5 15W-40

kiszerelés: 1/4/209

Kiváló minőségű többfokozatú motorolaj – elősegíti az olajiszap eltávolítását az elkoszolódott motorból. Segíti a kopás elleni védelmet és semlegesíti az égéstermékben lévő korróziós hatású savakat. Nagy teljes bázisszámának (TBN) köszönhetően támogatja a korrózió elleni küzdelmet, a motor meghibásodásának megelőzését és a motor élettartamának növelését Benzin-, dízel- és gázüzemű motorokhoz; valamint alkalmas biodízel és benzin/etanol elegyű hajtóanyagokhoz is. Alkalmas a korszerű közvetlen befecskendezésű, turbófeltöltős benzinmotorok esetében, ahol védelmet nyújt a káros alacsony fordulati előgyújtás (LSPI) ellen.

Helix HX6 10W-40

kiszerelés: 1/5/55/209

Szintetikus technológiájú motorolaj – elősegíti a kopás és az olajiszap elleni védelmet. Mindkét fajta alapolajat (az ásványit és a szintetikust is) tartalmazza, a csak ásványi alapolajokkal biztosíthatónál magasabb teljesítményszint elérése érdekében. Elősegíti a motor élettartamának megnövelését úgy, hogy védi azt a kopás ellen. Fenntartja a védelmet az olajcsere-periódusok alatt. Benzin-, dízel- és gázüzemű motorokhoz; valamint alkalmas biodízel és benzin/etanol elegyű hajtóanyagokhoz is. Alkalmas a korszerű közvetlen befecskendezésű, turbófeltöltős benzinmotorok esetében, ahol védelmet nyújt a káros alacsony fordulati előgyújtás (LSPI) ellen.

Helix HX7 10W-40

kiszerelés: 1/4/20/55/209

Szintetikus technológiájú motorolaj – elősegíti a motor tisztántartását és hatékony üzemét. Mindkét fajta alapolajat (az ásványit és a szintetikust is) tartalmazza, a csak ásványi alapolajokkal biztosíthatónál magasabb teljesítményszint elérése érdekében. Elősegíti a motor élettartamának megnövelését úgy, hogy még a napi vezetési körülmények között is védi azt a kopás ellen. Benzin-, dízel- és gázüzemű motorokhoz; valamint alkalmas biodízel és benzin/etanol elegyű hajtóanyagokhoz is. Alkalmas a korszerű közvetlen befecskendezésű, turbófeltöltős benzinmotorok esetében, ahol védelmet nyújt a káros alacsony fordulati előgyújtás (LSPI) ellen.

Helix Ultra 5W-40

kiszerelés: 1/4/20/55/209

Teljesen szintetikus motorolaj – a Shell legkorszerűbb összetételű terméke, nagy teljesítményű motorok számára. Egyedülálló aktív tisztító technológiát alkalmaz azért, hogy támogassa a nagy teljesítményű motorok maximális hatékonysággal való üzemét, úgy hogy megvédi őket a teljesítményt korlátozó kopástól és lerakódásoktól.

Helix Ultra Racing 10W-60

kiszerelés: 1

Teljesen szintetikus motorolaj – a Shell legkorszerűbb összetételű terméke, nagy teljesítményű motorok számára. Azért fejlesztették ki, hogy a különösen nagy teljesítményű motorok szigorú követelményeinek – az API SN és ACEA A3/B4 előírásait is beleértve – megfeleljen. Felülmúlhatatlan védelem az olajiszap ellen – a motort minden más motorolajnál jobban tartja a gyári tisztasághoz a lehető legközelebbi állapotban. Rendkívüli védelmet biztosít a csapágyak részére, extrém körülmények és versenyfeltételek között. Csúcsminőségű védelem a kopás és a korrózió ellen. A Ferrarival közösen a versenyautókhoz és tuningolt motorokhoz fejlesztve.