termékek

Kérjük válasszon az alábbi márkák közül:

További kategóriák:Hidegalakítás

Fenella Oil D 604

kiszerelés: 209

A Fenella Oil D 604 egy megmunkáló olaj stancoló,- mélyhúzó,- precíziós kivágó,- és hidegalakítási munkafolyamatokhoz. Alkalmazása a közepesen és az erősen ötvözött acéllemezeknél ajánlott, 6 mm-es lemezvastagságig.

Fenella Oil Pas 2476

kiszerelés:

A Fenella Oil PAS 2476 korróziógátló adalékokat tartalmazó stabilizált szintetikus kenőanyagokból tevődik össze, egy speciálisan kifejlesztett, összeszereléseknél használatos kenőanyag, ami elsődlegesen fém alkatrészek (többek között fékhengerek) összeszerelésénél alkalmazható.

Fenella VD 201 N

kiszerelés: 209

A Fenella VD 201 N egy kiváló nem vízkeverésű hűtő-kenő folyadék. Könnyűfém,- acél és színesfém lemezek, valamint horganyzott fémlemezek stancolási,- és hidegalakítási munkafolyamatainál alkalmazandó.

Fenella VD 401 N

kiszerelés: 203

A Fenella VD 401N egy speciálisan kifejlesztett hűtő-kenő folyadék stancolási,- és hidegalakítási munkafolyamataihoz. Könnyűfém,- acél és színesfém lemezek, valamint horganyzott fémlemezek stancolási,- és hidegalakítási munkafolyamatainál alkalmazandó.

Houghto-Draw TD 52

kiszerelés:

A Houghto-Draw TD 52 egy alacsony aromás, hidrogénezett ásványolaj bázisú termék. A poláros EP,- és kopásgátló adalékok kombinációjának köszönhetően az olaj nagy nyomásállóssággal rendelkezik.

QH PRESSMAX™ VE 2660

kiszerelés:

A QH PRESSMAX™ VE 2660 nagy tisztaságú oldószeren alapul, alacsony aromatikus tartalommal. Az adalékanyagokat úgy válogatták össze, hogy magas kenőképességet biztosítsanak alacsony elpárologtatás utáni maradékkal. A QH PRESSMAX™ VE 2660 klórtól, kéntől, foszfortól és nehézfémektől (cink) mentes.