termékek

Kérjük válasszon az alábbi márkák közül:

További kategóriák:Szánkenő olajok

Tonna S3 M 68

kiszerelés: 20/209

A Shell Tonna S3 M 68 szánkenőolajok a szerszámgép ágyvezetékek speciális kenőanyagai, ezenkívül megfelelnek gépolajként és hidraulikaolajként való alkalmazásra, így a szerszámgépek összes kenési igényének kielégítésére alkalmasak.

Tonna S3 M 220

kiszerelés: 20/209

A Shell Tonna S3 M 220 szánkenőolajok a szerszámgép ágyvezetékek speciális kenőanyagai, ezenkívül megfelelnek gépolajként és hidraulikaolajként való alkalmazásra, így a szerszámgépek összes kenési igényének kielégítésére alkalmasak.

Tonna S2 M 68

kiszerelés: 20/209

A Shell Tonna S2 M 68 szánkenőolajok a szerszámgép ágyvezetékek speciális kenőanyagai, ezenkívül megfelelnek gépolajként és hidraulikaolajként való alkalmazásra, így a szerszámgépek összes kenési igényének kielégítésére alkalmasak.

Tonna S2 M 220

kiszerelés: 20/209

A Shell Tonna S2 M 220 szánkenőolajok a szerszámgép ágyvezetékek speciális kenőanyagai, ezenkívül megfelelnek gépolajként és hidraulikaolajként való alkalmazásra, így a szerszámgépek összes kenési igényének kielégítésére alkalmasak.

Tonna S3 M 32

kiszerelés: 20

A Shell Tonna S3 M olajok speciálisan szerszámgépek szánvezetékei, asztalai és előtoló mechanizmusai kenésére lettek kifejlesztve. Megnövelt tapadó képességük és az akadozó csúszást kiküszöbölő jellemzőik kombinációja a csúszó pályákon rendkívül jó súrlódási tulajdonságokat biztosít. Különösen a nagy pontosságú és kis sebességű gépekhez valamint a kombinált kenőrendszerekben ajánlott a használatuk.

Sta-Put G 68

kiszerelés: 20/209

A Sta-Put G 68 szánkenő olaj magas filmvastagságú kenőanyag, amely az alapolajok tekintetében elsőosztályú minőségben tartalmaz magas nyomásellenállási tulajdonsággal rendelkező letapadást gátló adalékokat. E termék kifejlesztése speciálisan olyan alkalmazásokhoz történt, melyek során a sikló mozgások magas terhelés és alacsony sebesség mellett történnek és a szánokon és ágyvezetékeken történő tapadást vagy visszasiklást (Stick-Slip hatás) teljes mértékben meg kell akadályozni.