termékek

Kérjük válasszon az alábbi márkák közül:

További kategóriák:Vízkeverésű hűtő- kenő folyadékok fémmegmunkáláshoz

Sitala DF 200

kiszerelés: 209

A Sitala DF 200 egy kitűnően alkalmazható hűtő-kenő folyadék közepes forgácsolási- és köszörülési munkafolyamatoknál, acél,- alacsony ötvözetű acél és aluminiumötvözetek megmunkálásánál. A Sitala DF 200 kifejlesztése oly módon történt, hogy alkalmas legyen alacsony- és magas vízkeménységi fokon történő felhasználásra is. A termék formaldehid tartalmú biocidektől mentes.

Adrana A 2859

kiszerelés: 20/209

Az Adrana A 2859 egy bór- és amin mentes, magas teljesítményű fémmegmunkáló folyadék, közepestől a magas szilícium tartalmú aluminium alapanyagok nehéz forgácsolási műveleteihez.

Adrana DF 200

kiszerelés: 20/209

Az Adrana DF 200 egy klasszikus, félszintetikus hűtő-kenő folyadék, amely stabil, formaldehid mentes mikro emulziót képez. Hűtő-kenő folyadék az általános fémmegmunkáláshoz, különösen ajánlott acél és szürkeöntvény egyszerűbb forgácsolási- és köszörülési műveleteihez.

Dromus B

kiszerelés: 209

A Dromus B egy hagyományos módon kifejlesztett ásványi olaj tartalmú emulzió koncentrátum, a könnyűtől a közepes nehézségű forgácsolási műveletekhez, ide értve a vas- és nemvas fémeket is.

Hocut 795 GNVT

kiszerelés: 20 l/200 Kg

A Hocut 795 GNVT a legkorszerűbb emulziótechnológiával, magas kenési tulajdonsággal rendelkező, félszintetikus bórmentes hűtő-kenő folyadék. Az általános forgácsolási műveletekhez és a megmunkálandó anyagok köszörüléséhez ajánlott az autóipar számára, ide értve az alumínium,- és a vasötvözeteket is.

Hocut 795 H

kiszerelés: 20/209

A Hocut 795 H a legkorszerűbb emulziótechnológiával, magas kenési tulajdonsággal rendelkező, bór-, és formaldehid mentes fémmegmunkáló folyadék. A megmunkálandó anyagok széles körében alkalmazandó nehéz forgácsolási műveletekhez ajánlott, ide értve az alumínium ötvözeteket az autóipar számára, továbbá a magas ötvözésű acélokat és a korszerű vasöntvényeket is.

Hocut BIO 5500

kiszerelés: 20/209

A Hocut BIO 5500 magas kenési tulajdonsággal rendelkező emulgeálható termék, amely teljes mértékben dolgozóbarát. A Hocut BIO 5500 vas-ötvözetek széles spektrumának nehéz forgácsolásához ajánlott.

Metalina D 202

kiszerelés: 20

A Metalina D 202 egy ásványolaj mentes, vízoldékony hűtő-kenő koncentrátum fémmegmunkáláshoz, amely nagyon jó eredménnyel alkalmazható az acél,- és öntvény alapanyagok köszörülése során.