termékek

Kérjük válasszon az alábbi márkák közül:

További kategóriák:Szikraforgácsoló olajok

Cut-Max SE 100

kiszerelés: 205

A Cut-Max SE 100 egy nagyon alacsony aromás tartalmú alifás szénhidrogén termék, a jobb munkakörnyezet érdekében. Magas átütőszilárdsága jó leválasztási képességet eredményez. A Cut-Max SE 100 klór-, kén-, foszfor- és nehézfémmentes.

Cut-Max SE 4

kiszerelés: 205

A Cut-Max SE 4 egy nagyon alacsony aromás szénhidrogén tartalmú hidrokrakkolt alapolaj technológiájú termék. A poláros EP és kopásállóságot biztosító adalékok együttese kölcsönöz a terméknek magas nyomásállóságot. Ez a megmunkált munkadarabok kitűnő felületi minőségét és a szerszámok hosszabb élettartamát teszi lehetővé. A Cut-Max SE 4 klór-, kén-, foszfor- és nehézfémmentes.

Macron EDM 105

kiszerelés: 209

A Macron EDM 105 egy nagyon alacsony aromás tartalmú alifás szénhidrogén termék, a jobb munkakörnyezet érdekében. Magas átütőszilárdsága jó leválasztási képességet eredményez. A Macron EDM 105 klór-, kén-, foszfor- és nehézfémmentes.

Macron EDM 110

kiszerelés: 209

A MACRON EDM 110 egy univerzális szikraforgácsoló olaj, amely nagyoló- és finommegmunkáláshoz egyarán jó eredménnyel használható. Ez az olaj a kis keresztmetszeteknél is jó öblítő hatást biztosít. A Macron EDM 110 klór-, kén-, foszfor- és nehézfémmentes.

Macron EDM 130

kiszerelés: 209

A Macron EDM 130 egy különösen alacsony aromás szénhidrogén tartalmú hidrokrakkolt alapolaj technológiájú termék. A poláros EP és kopásállóságot biztosító adalékok együttese kölcsönöz a terméknek magas nyomásállóságot. Ez a megmunkált munkadarabok kitűnő felületi minőségét és a szerszámok hosszabb élettartamát teszi lehetővé. A Macron EDM 130 klór-, kén-, foszfor- és nehézfémmentes.