termékek

Kérjük válasszon az alábbi márkák közül:

További kategóriák:Ipari tisztítószerek

Houghto-Clean 530

kiszerelés: 205

A Houghto-Clean 530 egy magas tisztaságú, viszonylag lassan elpárolgó, oldószertartalmú tisztítószer. A Houghto-Clean 530 kifejlesztése kézi- és merülő fürdős tisztítási eljárásokhoz történt. Ez a termék alkalmazható olyan berendezésben is, amelyben a gyúlékony oldószert forró állapotban, egy ún. pszeudó-gőzkamrában használják.

Gum Solvent GSC

kiszerelés: 20

A GUM SOLVENT GSC olyan oldószer keverék, amely ásványolajok oxidációja során keletkező gyanták, lerakódások és iszapok feloldására és diszpergálására szolgál.

Houghto-Clean 132

kiszerelés: 203

A Houghto-Clean 132 kifejlesztése speciálisan ultrahangos merülőfürdős eljárással történő tisztításhoz történt. A Houghto-Clean 132 kompatibilis mind vas-, mind könnyű fémekkel.

Houghto-Clean 134

kiszerelés: 203

A Houghto-Clean 134 egy tökéletesen egymásra hangolt alacsony habzású, aktív mosóhatású anyagok, szerves alkálik és korróziógátló adalékok keverékét tartalmazza. Szórással és merítő fürdős eljárással alkalmazható, továbbá különösen alkalmas intenzív elárasztó eljárással történő mosáshoz.

Houghto-Clean 137

kiszerelés: 205

A Houghto-Clean 137 egy olyan szórható tisztítószer, amely a hőkezelés előtti és utáni speciális tisztítási igények ellátásához ajánlott. A vasfémek hőkezelése előtt és edzése után végzendő, minden szórófejes- és befecskendező/elárasztásos berendezésekkel történő zsírtalanítási eljárásokkal kompatibilis.

Houghto-Clean 510

kiszerelés: 209

A Houghto-Clean 510 egy különösen sokoldalúan felhasználható, lassan elpárolgó, oldószertartalmú tisztítószer. A Houghto-Clean 510 kifejlesztése alacsony viszkozitású fémmegmunkáló olajok, zsír, viasz és egyéb szennyeződések eltávolítása céljából történt.